18 d’abr. 2023

Projecció película "Si Dios Quiere"




El proper divendres 21 d'abril a les 20:00h projectarem la pel·lícula "Si Dios quiere" al nostre saló parroquial! Aquesta pel·lícula és una història commovedora i amb un rerefons espiritual que explora principalment el conflicte entre un pare ateu i el seu fill, que desitja abandonar els seus estudis  per convertir-se en sacerdot.

"Si Dios Quiere" és una película que destaca pel seu guió intel·ligent, bones actuacions i la manera com aborda temes profunds i complexos de manera accessible i emocional. La pel·lícula ens convida a reflexionar sobre la importància de tenir fe i seguir les nostres veritables vocacions, encara que això signifiqui anar contra el que la societat espera de nosaltres.

Després de la projecció de la pel·lícula, tots esteu convidats a quedar-vos per a un col·loqui on podrem conversar sobre els temes que s'aborden a la pel·lícula: la família, la fe i l'acceptació d'un mateix i dels altres. Serà una bona oportunitat  per compartir les nostres experiències i reflexionar plegats.

Així que no ho pensis més i uneix-te a nosaltres el proper divendres 21 d'abril a la sala parroquial per gaudir d'una nit de cinema i diàleg. T'esperem amb els braços oberts!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada